ГоловнаПолітика

У Сумах застрелили екс-депутата міськради

Анатолій Жук загинув від вогнепальних поранень в голову і в спину.

У Сумах застрелили екс-депутата міськради
Фото: dancor.sumy.ua

Тіло колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука з вогнепальними пораненнями знайшли у його будинку.

Про це повідомив депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук.

"Хаос, безлад, анархія... вбивства, вибухи, теракти... Щойно екс-депутата Сумської міськради Анатолія Жука знайшли мертвим біля його будинку", - написав нардеп у фейсбуці.

Мосійчук уточнив, що Жук загинув від вогнепальних поранень в голову і в спину.

У ГУНП Сумської області інформують, що повідомлення про вбивство надійшло 2 серпня о 19:12 від 58-річного батька Анатолія Жука. Він повідомив, що прийшов у гості до свого сина, якого виявив мертвим.

"Встановлено, що загиблий помер у дворі власного будинку на вул. Л. Толстого унаслідок вогнепального поранення, яке виявилося смертельним. Поруч з місцем події поліція знайшла пістолет. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції, працівники кінологічної служби", - повідомляють у поліції.

За даними місцевого видання Данкор, Анатолій Жук донедавна очолював департамент земельних ресурсів Сумської міськради, у 2014 році балотувався в мери Сум, був депутатом міської ради попереднього скликання. Останнім часом був в опозиції до команди нинішнього мера Сум Олександра Лисенка.

Раніше в четвер автомобіль депутата міської ради Віталія Чернявського був підірваний в центрі Кам'янського Дніпропетровської області. За словами лікарів, у Чернявського сильно постраждали ліва рука і нога, медики роблять все можливе для його порятунку.

Нагадаємо, раніше цього тижня в Бердянську (Запорізька область) було застрелено колишнього бійця АТО Віталія Олешка. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних в організації вбивства, чотирьом вже пред'явлено звинувачення про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram