ГоловнаПолітика

Суд залишив Сенкевича на посаді мера Миколаєва

Проти відновлення Сенкевича на посаді апеляцію подали двоє депутатів міськради.

Суд залишив Сенкевича на посаді мера Миколаєва
Александр Сенкевич

Одеський апеляційний адміністративний суд відхилив апеляцію депутатів Миколаївської міськради на рішення Центрального районного суду міста Миколаєва, який відновив на посаді мера Олександра Сенкевича.

Таке рішення суд ухвалив 27 липня, повідомив депутат міської ради Федір Панченко

"Одеський апеляційний адміністративний суд закрив провадження за апеляційною скаргою депутатів Миколаївської міської ради на рішення суду щодо відновлення Олександра Сенкевича на посаді міського голови. Так, суд відмовив у задоволенні апеляційних скарг. Вітаю Олександра Сенкевича з черговою перемогою", - написав депутат у Facebook.

Нагадаємо, Миколаївська міськрада 5 жовтня 2017 року визнала незадовільною роботу мера Олександра Сенкевича і достроково припинила його повноваження. Незабаром Сенкевич оскаржив це рішення, і 16 березня суд виніс вердикт на його користь. Однак це рішення суду не набрало чинності - не закінчився передбачений для подання апеляції термін.

Своїм додатковим рішенням від 2 квітня суд надав можливість Сенкевичу негайно розпочати виконання своїх повноважень, чим він і скористався. Водночас в.о. мера - секретар міськради Тетяна Казакова відмовилася подавати апеляцію на рішення суду першої інстанції про поновлення на посаді Сенкевича. Замість неї апеляцію подали двоє депутатів міськради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram