ГоловнаПолітика

Грановський вважає нормальною нічну зустріч Порошенка і Ситника

"Чи може президент запропонувати чиновнику зустрітися і поговорити? Думаю, що може".

Грановський вважає нормальною нічну зустріч Порошенка і Ситника
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Олександр Грановський вважає, що нічна зустріч президента Петра Порошенка і директора Національного антикорупційного бюро, яка відбулася в квітні 2018 року, була робочим моментом.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

За даними програми "Схеми", Ситник приїжджав у маєток голови держави вночі 26 квітня. При цьому журналісти заявили, що в цей самий час резиденцію, швидше за все, відвідував депутат Грановський, тому що його машини були помічені біля воріт резиденції.

Ситник заявив, що не бачився з Грановським, а сам депутат в інтерв'ю УП відмовився підтвердити свою присутність. "Що зафіксували журналісти? Машини, якими хтось користується. А може, ними користується і хтось інший? Фактом були машини, а все інше - інтерпретації та домисли. Про те, хто був на тій зустрічі, можуть знати точно тільки ті, хто на ній був", - сказав Грановський.

При цьому він додав, що ніякого підступу в нічних переговорах Порошенка і Ситника не було.

"Подивімося на ситуацію тверезо. Чи може президент запропонувати будь-якому чиновнику, в тому числі директору НАБУ, зустрітися і поговорити? В першу чергу про те, чим самому НАБУ допомогти. Я думаю, що може. Чи може Ситник у такій ситуації відмовитися від зустрічі ? Я не бачу ніяких підстав, які б його змусили це зробити. Чому він не може зустрітися з президентом, якщо, звичайно, така зустріч і правда була?" - сказав Грановський.

На його думку, Президент просто хотів проконсультуватися з Ситником, а не займався узгодженням питань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram