ГоловнаПолітика

Профільний комітет Ради рекомендував узяти до відома звіт Кабміну

Прем'єр-міністр Гройсман подякував депутатам за підтримку.

Профільний комітет Ради рекомендував узяти до відома звіт Кабміну
Фото: Макс Левин

Комітет Верховної Ради з питань економічної політики рекомендував парламенту взяти до відома звіт Кабінету Міністрів за 2017 рік.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Члени профільного комітету протягом 2,5 годин заслухали звіт Кабміну на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом про виконання Програми діяльності уряду за 2017 рік.

"Рішення прийнято одностайно членами комітету", - заявив за підсумками засідання голова комітету і нардеп "Народного Фронту" Андрій Іванчук після того, як поставив на голосування пропозицію про рекомендацію ВР узяти звіт до відома.

У відповідь прем'єр-міністр подякував депутатам за підтримку.

"Політикам і істерикам пропоную приймати заспокійливе. Разом ми забезпечимо успіх. Я дякую Андрію Іванчуку, комітету і депутатам за спільну працю", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, 18 квітня парламентський комітет з питань економічної політики мав заслухати звіт Кабінету Міністрів за 2017 рік. Однак пізніше звіт перенесли на 20 червня.

За інформацією шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, Блок Петра Порошенка збирався відкликати з Кабміну чотирьох міністрів зі своєї квоти: Олександра Данилюка, Уляну Супрун, Ігоря Насалика і Тараса Кутового. Якби Гройсман не погодився б на це, то БПП домагався б відставки всього уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram