ГоловнаПолітика

Нацполіція та Адміністрація із боротьби з наркотиками Мін'юсту США підписали меморандум про співпрацю

Україна отримала від партнерів прилади нічного бачення, тактичний телескоп, інфрачервону камеру, фото-, відео- та оргтехніку на суму понад 1,5 млн гривень.

Нацполіція та Адміністрація із боротьби з наркотиками Мін'юсту США підписали меморандум про співпрацю

Голова Національної поліції України Сергій Князєв і заступник глави дипломатичної місії США в Україні Джордж Кент підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

За словами Князєва, взаємодія України і США у сфері протидії транснаціональній наркозлочинності розпочалася кілька років тому. Відтоді у поліції були проведені важливі заходи щодо реструктуризації Департаменту протидії наркозлочинності.

Також оновився кадровий персонал підрозділу, а до його компетенції віднесено нову функцію - боротьбу з міжнародною злочинністю.

Фото: mvs.gov.ua

Оперативники декількох підрозділів Департаменту протидії наркозлочинності отримали від іноземних партнерів прилади нічного бачення, тактичний телескоп, інфрачервону камеру, фото-, відео- та оргтехніку на суму понад 1,5 млн гривень.

Також українські поліцейські отримали 7 позашляховиків для потреб підрозділів у регіонах.

Фото: mvs.gov.ua

"Автомобілі будуть використовуватися під час документування організованих груп наркоділків з міжрегіональними та міжнародними зв'язками", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше МВС України та Канади підписали договір про військову підготовку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram