ГоловнаПолітика

Гройсман запланував візит у Данію 26-27 червня

Прем'єр візьме участь у конференції з питань реформ.

Гройсман запланував візит у Данію 26-27 червня
Владимир Гройсман
Фото: Александр Ратушняк

Прем'єр Володимир Гройсман, який напередодні заявив, що може подати у відставку 7 червня, повідомив, що 26-27 червня відвідає Данію.

"26-27 червня планую візит у Королівство Данія. Одна із центральних подій роботи в Копенгагені - проведення великої конференції з питань реформ. Очікуємо участі почесних гостей, у тому числі представників передового бізнесу Данії. Більш ніж 150 великих датських компаній уже працюють в Україні і мають тут представників. З ними провів ранок - традиційний діловий сніданок, під час якого обговорили економічну ситуацію і перспективи участі данського капіталу в економіці України", - повідомив він у фейсбуці.

Обсяг данських інвестицій зараз становить 150 млн доларів, а товарообіг - 540 млн доларів на рік. Данія увійшла до переліку перспективних ринків для українського експорту, насамперед агронапрямку, додав прем'єр.

Нагадаємо, вчора Гройсман пригрозив відставкою, якщо Верховна Рада не прийме закону про Антикорупційний суд. Пізніше представник прем'єра в парламенті Вадим Денисенко уточнив, що заяву про відставку може бути подано вже цього четверга.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram