ГоловнаПолітика

Brussels Airlines відкриє регулярні рейси до Києва з Брюсселя

Квитки на нові рейси продаються за ціною від $82 в обидва боки.

Brussels Airlines відкриє регулярні рейси до Києва з Брюсселя
Фото: avianews.com

Авіакомпанія Brussels Airlines, що входить у Lufthansa Group, з 17 жовтня відкриє власні регулярні рейси з Брюсселя до Києва.

Про це повідомляє avianews.com з посиланням на прес-службу компанії.

Польоти будуть виконуватися чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і неділях в аеропорт "Бориспіль".

"Завдяки візовій лібералізації стосовно громадян України, які подорожують до ЄС, а також більш тісному зближенню України з ЄС у політичному плані, впродовж останніх двох років попит на перельоти між Києвом і Брюсселем значно зріс. Щоб відповідати зростаючому попиту, Brussels Airlines відкриває пряме авіасполучення між Києвом і Брюсселем", - відзначили в Brussels Airlines.

Окрім прямих рейсів до столиці Бельгії, Brussels Airlines запропонує українським пасажирам також короткі стикування в аеропорту "Завентем" на інші свої напрямки, включаючи Лондон, Манчестер, Бірмінгем, Мадрид, Більбао, Ліон, Марсель і Женеву.

Квитки на нові рейси Brussels Airlines до Києва продаються за ціною від $82 в обидва боки за тарифом Check & Go, який включає перевезення тільки ручної поклажі вагою до 12 кг.

Brussels Airlines стане четвертою авіакомпанією Lufthansa Group на українському ринку. До Києва та інших міст України польоти зараз виконують Lufthansa, Austrian Airlines і Swiss. Раніше авіакомпанія була представлена тільки у вигляді маркетингового перевізника, експлуатуючи маршрут Київ-Брюссель спільно з МАУ, яка виступала фактичним перевізником на лінії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram