ГоловнаПолітика

В АП заперечують організацію зустрічі Порошенка з Трампом за гроші (оновлено)

"Залишаємо за собою право подати позов до суду".

В АП заперечують організацію зустрічі Порошенка з Трампом за гроші (оновлено)
Адміністрація президента України
Фото: Макс Требухов

Адміністрація Президента заперечує, що перша зустріч президента Петра Порошенка і президента США Дональда Трампа була організована за гроші і готова судитися з британською телерадіокомпанією BBC при відмові спростувати її.

Про це йдеться в коментарі прес-служби Адміністрації, наданому Українським Новинам.

"Оскільки в процесі підготовки цього матеріалу був проігнорований коментар про недостовірність цієї інформації, ми вимагаємо його спростування. Якщо цього не відбудеться, залишаємо за собою право подати позов до суду", - сказано в ньому.

Оновлення. Адміністрація запевняє, що зустріч президентів була організована виключно офіційними дипломатичними каналами.

"Відверта брехня, наклеп і фейк. Саме так ми оцінюємо дезінформацію про те, що зустріч президентів України і США була організована за гроші. Українсько-американський саміт у червні 2017 був організований виключно офіційними дипломатичними каналами, в тому числі посольством України в США", - йдеться в коментарі.

Адміністрація вважає поширену інформацію частиною кампанії з дискредитації українсько-американських відносин, а також персональною атакою на президентів України і США.

Раніше ВВС з посиланням на джерела в українській владі написало про те, що за організацію зустрічі Порошенка з президентом США адвокат Трампа Майкл Коен таємно отримав $400 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram