ГоловнаПолітика

Добродомов допускає участь у президентських виборах

Нардеп не відкидає дострокових виборів.

Добродомов допускає участь у президентських виборах
Фото: rbc.ua

Лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов під час зустрічі з жителями Львова 21 травня не спростував інформацію про свою участь у наступних президентських виборах 2019 року. Про це повідомляє РБК-Україна.

За словами політика, упродовж наступних двох тижнів українців може очікувати розпуск парламенту, а потім дострокові вибори.

"Що стосується виборів президента, то давайте дочекаємося всіх політичних сил, які приєднаються до демократичної опозиції. Через два-три місяці я особисто підтримаю найбільш рейтингового кандидата й особисто буду працювати заради його перемоги", - зазначив Добродомов.

Він також повідомив, що не проти того, щоб до демократичної опозиції приєдналися "адекватні політичні сили".

"З ВО "Батьківщина" ми провели низку акцій і підготували законопроекти і це стало передумовою нашого спілкування. Наші погляди збігаються щодо депутатської недоторканності, нового виборчого законодавства, закону про Антикорупційний суд. Тому наші двері відчинені для всіх дійсно демократичних сил", - підсумував Добродомов.

Як відомо, партії "Народний контроль" і "Громадянська позиція" націлені на створення спільної політичної платформи "Народна довіра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram