ГоловнаПолітика

Поліція відкрила ще два провадження через зіткнення в міськраді Нікополя

Вчора на сесії Нікопольської міськради стріляли, мера облили зеленкою, а одного з депутатів - кефіром.

Поліція відкрила ще два провадження через зіткнення в міськраді Нікополя
Фото: 1tv.kr.ua

Поліція Нікополя Дніпропетровської області відкрила ще два провадження через зіткнення і стрільби на сесії міськради 4 травня.Про це Радіо Свобода повідомили в міському відділі поліції.

"Після звернення із заявою міського голови Нікополя Андрія Фісаки було відкрито провадження за статтею 129 Кримінального кодексу (погроза вбивством), а після заяви депутата міськради Олександра Рибакова - за частиною 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб)", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, загалом відкрили чотири кримінальні провадження.

Раніше в поліції інформували, що провадження були відкриті за статтею 293 і частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (групове порушення громадського порядку і хуліганство із застосуванням зброї).

Нагадаємо, зіткнення і стрілянина сталися на позачерговій сесії міської ради Нікополя 4 травня. Мера облили зеленкою, а одного з депутатів - кефіром. На початку засідання, коли приймали порядок денний, до трибуни підійшли представники "Правого сектора". У залі почалася бійка. Потім активісти піднялися на трибуну і заблокували міського голову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram