ГоловнаПолітика

Оприлюднено відео початку конфлікту, в якому постраждав нардеп Найєм

"Я таке не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу".

У мережі з'явилося відео початку конфлікту на дорозі, в якому постраждав народний депутат Мустафа Найєм. Відео оприлюднила журналіст "Української правди" Оксана Коваленко у твіттері.

"У нашому розпорядженні є відео, як мерседес-кубик підрізає машину Мустафи Найєма. Нагадаю, з кубиків вийшли люди, які почали сперечатися з Мустафою, потім зав'язалася бійка, в результаті якої Мустафі зламали щелепу. У нього струс мозку", - написала вона.

"Кубик" на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав, і спробував підрізати. Я таке не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводять себе по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир "кубика" помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі деякий час я пам'ятаю нечітко; наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні", - описав конфлікт Найєм на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, ввечері 30 квітня на народного депутата Мустафу Найєма у центрі Києва в результаті конфлікту на дорозі напали невідомі "кавказького типу зовнішності". За попередніми даними, народний депутат не хотів порушувати ПДР і не пропустив водія "мерседеса", який збирався поїхати на заборонний знак.

Пізніше нардеп Антон Геращенко повідомив, що поліція затримала трьох осіб, що напали на Найєма.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram