ГоловнаПолітика

НАБУ виклало приховану зйомку стосовно затриманого на великому хабарі есбеушника

Співробітник спецслужби отримав майже 50 тис. доларів.

Національне антикорупційне бюро оприлюднило фрагменти розсекречених відеозаписів, зроблених під час негласних слідчих (розшукових) дій проти співробітника Головного управління СБУ в Києві.

24 квітня 2018 року детективи НАБУ викрили посадовця одного з міжрайвідділу Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області під час одержання ним неправомірної вигоди в розмірі 47,5 тис. доларів.

Ці кошти співробітник СБУ отримав від посередників за непритягнення до відповідальності осіб, які могли незаконно отримати посвідки на постійне або тимчасове проживання на території України. Слідство вважає, що працівник СБУ володів інформацією, яка свідчила про отримання деякими іноземцями посвідки на проживання в Україні шляхом укладення фіктивних шлюбів з громадянками України. Доступ до таких даних відкривав можливості для шантажу і вимагання неправомірної вигоди, чим і скористався працівник СБУ з урахуванням того, що належне розслідування цих фактів мало призвести до видворення цих осіб з території України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram