ГоловнаПолітика

Голова Мін'юсту: про участь у виборах на чолі з Гройсманом говорити рано

"Урядова команда - це команда однодумців, яку очолює прем'єр".

Голова Мін'юсту: про участь у виборах на чолі з Гройсманом говорити рано
Павло Петренко
Фото: Facebook/Павло Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко вважає, що наразі рано говорити про його можливу участь у виборах.

Про це він заявив у коментарі LB.ua.

"Я є членом «Народного фронту», але можу сказати, що урядова команда - це команда однодумців, яку очолює прем'єр-міністр. Ми і так команда людей, яка несе відповідальність за долю країни разом з парламентом і президентом. У нас серйозні виклики, які стоять перед країною. Як член трьох урядів можу сказати, що сьогодні в уряді не відчувається якоїсь партійності. Всі ми робимо свою справу, як можемо. На єдину мету - щоб ця держава відбулася. Такі настрої, і позиція є в уряді, а Володимир Гройсман дає натхнення працювати всім членам уряду", - сказав Петренко.

На уточнювальне запитання щодо готовності взяти участь у парламентських виборах, як однодумець у команді прем'єра Гройсмана, він зазначив, що про це говорити рано.

"У нас ще немає виборів", - сказав Петренко.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про участь у чергових виборах Ради, які повинні відбутися восени 2019 року. "Я хочу боротися за Україну і буду брати участь у чергових парламентських виборах. Також я хочу привести з собою відданих людей, які конкретними рішеннями і кроками будуть змінювати Україну", - повідомляється в Твіттері прем'єра.

При цьому він заявив про відсутність підстав для проведення дострокових виборів в Україні в поточному році. "Зараз немає підстав для проведення дострокових виборів. Можемо за ці півтора року зробити багато корисних для країни рішень. Якщо буде прийнято наш закон про більш жорстке покарання за підкуп виборців, у нас є шанс отримати нову якість обранців", - заявив Гройсман.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram