ГоловнаПолітика

Гладковський витратив мільйон гривень на організацію весілля

Послугу надала італійська фірма.

Гладковський витратив мільйон гривень на організацію весілля
Фото: пресс-служба президента

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський задекларував майнове право на отримання послуг з організації весільного урочистого заходу вартістю понад 1 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Дата набуття права - 6 квітня, вартість - 1 млн 7 тис. 60 гривень, продавець - юридична особа Le Coperture SRL, зареєстрована за кордоном. Ця фірма розташована в комуні Повельяно (провінція Тревізо), що за 50 км від Венеції (Італія), і займається створенням модульних конструкцій для організації заходів, розрахованих до трьох тисяч осіб.

Гладковський одружений і виховує трьох синів.

Олег Гладковський - бізнес-партнер президента України Петра Порошенка, основний власник корпорації "Богдан". У 2009 році Порошенко продав Гладковському (тоді ще Свинарчук) належну йому частку в "Богдані", після чого останній став єдиним власником компанії. Цей пакет перейшов нинішньому президенту корпорації в обмін на борг в $100 млн (гроші позичалися в Порошенка на будівництво заводу в Черкасах) і міноритарну частку Свинарчука в Roshen та інших спільних бізнесах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram