ГоловнаПолітика

Волонтери зафіксували військову техніку біля "Донбас Арени"

Ще кілька днів тому там нічого не було.

Волонтери фонду "Повернись живим" опублікували фотографію, на якій видно, що бойовики звозять військову техніку в Донецьк.

Фото: Повернись живим

Ще кілька днів тому паркінг виставкового центру "Експодонбас" біля стадіону "Донбас Арена" був порожнім, а тепер на ньому стоїть військова техніка. Також, за даними волонтерів, в окуповані Донецьк і Луганськ продовжують прибувати курсанти-артилеристи з Росії.

"Придивіться до фото та кількості військової техніки. А скільки ще ми не бачимо? Яка кількість курсантів-артилеристів приїде з Росії на Донбас здавати іспити під час «весняного перемир'я»? Вони вже прибувають в окуповані Донецьк і Луганськ. І, будьте впевнені, бойовики скористаються 13-м режимом «тиші»: для них це - час, коли можна придивитися до наших позицій, щоб потім відкрити вогонь по Авдіївці, Мар'їнці, Красногорівці, Новгородському, Торецьку", - заявили волонтери.

Нагадаємо, в останні дні на Донбасі різко зросла кількість обстрілів, що спонукало Тристоронню контактну групу оголосити чергове, великоднє, перемир'я. Його несподівано підтримала вся "нормандська четвірка", в тому числі президент Росії Володимир Путін, який раніше таких заяв не робив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram