ГоловнаПолітика

Тарута: після приходу "Основи" до влади ми добудуємо міст у Запоріжжі за 1 рік Актуально

Розповів Сергій Тарута і про те, як зміниться і життя запорізьких промислових підприємств

Тарута: після приходу "Основи" до влади ми добудуємо міст у Запоріжжі за 1 рік
Фото: Макс Требухов

Протягом візиту в Запоріжжя народний депутат, лідер партії «Основа» Сергій Тарута представив свою Доктрину збалансованого розвитку «Україна 2030» і розповів про те, як саме вона буде імплементована в Запоріжжі й області.

Виступаючи на запорізькому телеканалі «Z», Сергій Тарута, зокрема, пообіцяв жителям Запоріжжя, що після приходу до влади на виборах у 2019 році партія «Основа» неодмінно добудує міст, будівництво якого ведеться в місті з 2004 року. Причому зроблено це буде за один рік. Як приклад лідер «Основи» назвав Стамбул, де за один рік будують незрівнянно складніший технологічно міст через протоку Босфор.

Розповів Сергій Тарута і про те, як у результаті реалізації Доктрини зміниться і життя запорізьких промислових підприємств. За словами нардепа, держава зобов'язана забезпечити державне замовлення на виробництво від 50 до 100 вертольотів на рік для потреб українських служб. Сьогодні такі вертольоти замовляють у Франції, але їх можна побудувати і на підприємствах Запорізької області з використанням постачальників деталей і обладнання з усієї України. Таким самим чином після приходу «Основи» до влади будуть чинити і з замовленнями на нові локомотиви для української залізниці - не віддавати їх у США, а будувати ці локомотиви на українських підприємствах, створюючи нові робочі місця для українців і зупинивши в такий спосіб масовий від'їзд жителів країни на заробітки за кордон.

На думку Сергія Тарути, 2019 рік дасть Україні останній шанс на прихід до влади конструктивних політиків, які зможуть відродити промисловий і науковий потенціал країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram