ГоловнаПолітика

Партія "Основа" обіцяє зробити законом доктрину "Україна 2030" Актуально

Мета доктрини - зберегти і примножити науковий потенціал країни.

Партія "Основа" обіцяє зробити законом доктрину "Україна 2030"
Сергей Тарута
Фото: Макс Требухов

Реалізація економічної програми партії "Основа" – доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030" - можлива вже в 2019 році, після проведення виборів і за допомогою інших здорових політичних сил. Це дозволить за 2-3 роки кардинально поліпшити ситуацію в країні.

З такою заявою виступив народний депутат України, лідер партії "Основа" Сергій Тарута в ефірі телеканалу "Україна", коментуючи презентацію Доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030" на парламентських слуханнях на тему інноваційного розвитку в Україні.

За словами народного депутата, в доктрині передбачено, що саме наука та інновації повинні забезпечити Україні значне економічне зростання.

"Ще з радянських часів Україна була найбільшим центром розвитку науки. А зараз нас намагаються перетворити повністю в аграрну країну, щоб ми тільки курей і пшеницю вирощували, а не ракети і літаки будували. Але мета нашої доктрини - зберегти і примножити саме науковий потенціал України. Реалізація доктрини дає нашій економіці шанс бути не просто аграрною або промисловою, а інноваційною економікою XXI століття", - зазначив Тарута.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram