ГоловнаПолітика

Апеляційний суд підтвердив заочний арешт Димінського

Скарга власника ФК "Львів" відхилена.

Апеляційний суд підтвердив заочний арешт Димінського
Петр Дыминский

Апеляційний суд Києва залишив в силі заочний арешт бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського.

Про це повідомляє прес-служба суду.

26 березня 2018 року Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Димінського.

За результатами апеляційного розгляду рішення про арешт підозрюваного від 1 березня залишено без змін, скаргу відхилено.

Нагадаємо, 18 серпня минулого року на трасі Львів-Краковець. "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, якого узяли під варту, а пізніше перевели під домашній арешт. Водночас родичі загиблої наполягали, що за кермом "Мерседеса" перебував сам Димінський.

Слідство призначило низку процесуальних дій, за підсумками яких було встановлено, що Борщ не керував машиною в момент аварії. Димінського оголошено у всеукраїнський розшук, а МВС попросило Інтерпол оголосити його в міжнародний розшук. 22 серпня Димінський полетів до Швейцарії і з того часу в Україну не повертався.

Нацполіція повідомила про підозру Димінському 7 грудня. Під час слідства було встановлено, що саме він, а не його охоронець, спровокувавДТП. Охоронцеві були пред'явлені звинувачення в приховуванні злочину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram