ГоловнаПолітика

Поліція розглядає версію про доведення Волошина до самогубства

Слідство вивчає усі версії смерті в.о. директора аеропорту Миколаєва.

Поліція розглядає версію про доведення Волошина до самогубства
Владислав Волошин
Фото: news.pn

У справі про смерть в.о. директора аеропорту Миколаєва, колишнього льотчика Владислава Волошина внесено додаткову кваліфікацію, інформує прес-служба поліції Миколаївської області.

"Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань додаткову кваліфікацію у справі про загибель Владислава Волошина за ст. 120 ККУ "Доведення до самогубства", щоб ретельно перевірити всі можливі причини, які призвели до трагедії", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що слідство вивчає всі версії. "Вони будуть підтверджені або спростовані в результаті слідчих дій на підставі експертиз", - додали в поліції.

Раніше повідомлялося, що слідство розглядає п'ять версій у справі про смерть в.о. директора аеропорту Миколаєва, колишнього льотчика Владислава Волошина.

Розглядаються такі версії: самогубство в стані душевного хвилювання; самогубство, скоєне у зв'язку з професійною діяльністю на посаді в.о. директора; самогубство через взаємини у сім'ї; самогубство через імовірні конфлікти під час проходження служби в ЗСУ; нещасний випадок під час поводження з вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, 29-річний керівник Миколаївського обласного аеропорту Владислав Волошин покінчив зі собою 18 березня. У момент самогубства вдома у Волошина перебувала його родина.

Пізніше у ЗМІ потрапило листування Волошина і невідомого, яке вони вели наприкінці лютого. У листуванні Волошин ділиться зі співрозмовником копіями доручень губернатора Миколаївської області Олексія Савченка, а також копією висновків перевірки Держаудитслужби ремонтних робіт в аеропорту. Волошин скаржиться на Савченка, а також каже, що у нього з'являються думки про самогубство. Він також повідомляє, що хотів писати заяву на звільнення, але губернатор продовжив йому контракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram