ГоловнаПолітика

Україна почала переговори з австрійською Strabag про будівництво доріг

Володимир Омелян хоче, щоб українські дороги будували за новітніми технологіями.

Україна почала переговори з австрійською Strabag про будівництво доріг
Фото: powerengineeringint.com

Міністерство інфраструктури почало переговори з австрійською компанією Strabag - одним з найбільших будівельних концернів Європи - про будівництво доріг в Україні.

"Сьогодні нарешті провели перші офіційні переговори, над якими працювали не один рік. Для того, щоб Україна отримала якісні дороги, нам потрібні не тільки гарантоване фінансування, а й новітні технології, західна культура праці, високий рівень конкуренції і, як результат, гарна якість і ринкова ціна. Саме про це говорили з керівництвом компанії, і сподіваюся, що незабаром будемо вітати цю компанію в Україні. Наші умови: створення нових робочих місць для українців, нові технології, краща якість за дешеву ціну", - написав міністр інфраструктури Володимир Омелян у фейсбуці.

Strabag спеціалізується на будівництві промислових, офісних і житлових будівель, доріг, тунелів та інших комунікацій. Серед найбільших проектів компанії - ділянка "Амстег" тунелю Готард (найдовший залізничний тунель у світі протяжністю 57 км) у Швейцарії, аеропорти в Мюнхені, Відні, Празі, Берліні, Софії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram