ГоловнаПолітика

Нардепа Батенка обрано головою партії "Укроп"

Раніше він керував партією на посаді голови політичної ради.

Нардепа Батенка обрано головою партії "Укроп"
Фото: ukrop.com.ua

Депутат Верховної Ради Тарас Батенко в суботу, 3 березня, був обраний головою партії "Укроп". Раніше він керував партією на посаді голови політичної ради.

Прес-служба"Укропу" повідомила, що крім Батенка на пост голови претендували лідер криворізького "Укропу" Микола Колесник та лідер сумського осередку Владислав Луговий.

Батенка підтримали 403 делегати з'їзду, Колесника - 130, Лугового - 56. Таким чином, саме Батенко буде очолювати партію протягом найближчих чотирьох років.

Також на з'їзді було оголошено про початок праймериз для визначення кандидата в президенти на виборах 2019 року. Крім того, партія обрала скарбника, ним стала фінансист Олена Бєлінська.

Нагадаємо, партію "Укроп", створену під місцеві вибори 2015 року людьми Ігоря Коломойського, спочатку очолював Геннадій Корбан. У січні 2016 року Корбана змінив Денис Борисенко, а в травні того самого року - Батенко.

Тарас Батенко - позафракційний народний депутат. Пройшов до парламенту 2014 року, перемігши на мажоритарному окрузі у Львівській області. До цього з 2009 року був директором магістральних нафтопроводів "Дружба" компанії "Укртранснафта", яку до 2015 року контролював Коломойський.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram