ГоловнаПолітика

У Києві скасували навчання в школах через снігопад

Мерія попросила Міноборони і МВС допомогти з прибиранням снігу.

У Києві скасували навчання в школах через снігопад
Фото: EPA/UPG

Київська міська державна адміністрація розпорядилася скасувати навчання в школах 2-3 березня через сильний снігопад. Дитячим садкам теж рекомендували призупинити роботу на ці два дні.

Про це повідомляють на сайті столичної мерії.

"Ми звертаємося до всіх організацій Києва оголосити сьогодні короткий робочий день. Щоб ввечері не було пікового навантаження на транспортну інфраструктуру столиці", - сказав мер.

Влада Києва також попросили Міністерство оборони і Міністерство внутрішніх справ надати людей для прибирання вулиць від снігу, тому що найближчим часом, згідно з прогнозами, опади не припиняться.

"Звертаюся також до небайдужих киян! Хто має можливість, допомагайте двірникам і комунальникам. Виходьте у двори і на прибирання тротуарів біля ваших будинків. Інвентар можна отримати в експлуатаційних компаніях ваших районів", - зазначив Кличко.

Мер Києва також попросив водіїв не виїжджати в місто без особливої потреби і користуватися комунальним транспортом. "А ті, хто виїхав, не паркуйте авто на узбіччях шляхів - не ускладнюйте роботу снігоприбиральної техніки і рух містом", - додав Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram