ГоловнаПолітика

Гройсман назвав "побутовим тероризмом" акцію РНС біля будинку Луценка

"Удома люди повинні почуватися спокійно, незалежно від свого статусу".

Гройсман назвав "побутовим тероризмом" акцію РНС біля будинку Луценка
Фото: Владислав Мусиенко

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав пікет партії "Рух нових сил" біля будинку генерального прокурора Юрія Луценка "цирком-шапіто" і "побутовим тероризмом".

"Подобається комусь [генеральний прокурор] Луценко, не подобається - вибачте, що за цирк-шапіто біля будинку фізичної особи Луценка? Це ні в які ворота не влазить. Я подивився вимоги - потрібно звільнити людину, яку підозрюють у державній зраді і роботі проти держави", - обурився він на засіданні Кабінету Міністрів у середу.

Він порадив тим, хто незадоволений роботою Луценка, йти до нього на робоче місце.

"Я завжди буду на боці тих, хто чесно вимагає правди. Але займатися таким побутовим тероризмом - це просто якась нісенітниця. Удома люди повинні почуватися спокійно, незалежно від свого статусу", - сказав він.

Нагадаємо, минулими вихідними прихильники Михайла Саакашвілі влаштували пікет біля будинку генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою звільнити члена партії "Рух нових сил" Северіона Дангадзе.

За версією слідства, Дангазде виступав парламентером і посередником під час передачі грошей Саакашвілі від довіреної особи бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram