ГоловнаПолітика

У дворі Солом'янського суду невідомий пошкодив сокирою 13 машин (оновлено)

Учора біля суду було кілька бійок.

Чоловік із сокирою забіг у двір Солом'янського районного суду Києва та пошкодив близько 10 автомобілів, що були там.

"Невідомий сьогодні в обід забіг у двір суду із сокирою і почав трощити, рухаючись проти годинникової стрілки, машини, що були там. Близько 10 машин. Від вибитого скла до пробитих капотів", - написала суддя Солом'янського райсуду Києва Вікторія Кицюк у фейсбуці.

Оновлення. Поліція Києва пише, що загалом зловмисник пошкодив 13 автомобілів.

Це 35-річний одесит, який сьогодні приїхав у столицю, його затримали. Встановлюються мотиви його вчинку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

"Українська правда" з посиланням на джерело пише, що в розмові з правоохоронцями чоловік заявив, що розбив машини "за Труханова".

Нагадаємо, Солом'янський райсуд Києва - один з найважливіших судів країни, він розглядає справи, що розслідуються Національним антикорупційним бюро.

У четвер у суді розглядався запобіжний захід для мера Одеси Геннадія Труханова. На підтримку градоначальника туди звезли "тітушок", які заблокували прохід до зали суду. Незабаром під суд прибули націоналісти, які спершу побилися з "тітушками", а потім із поліцією, яка не пускала їх на засідання. Під час другої бійки один з націоналістів, імовірно з батальйону "Донбас", вистрілив у ноги одному з поліцейських.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram