ГоловнаПолітика

Дочка Шокіна зібралася судитися з Байденом через образу бабусі

Екс-віце-президент США назвав колишнього генпрокурора України "сучим сином".

Дочка Шокіна зібралася судитися з Байденом через образу бабусі
Джозеф Байден

Донька екс-генпрокурора Віктора Шокіна Аліна має намір подати в суд на екс-віце-президента США Джо Байдена. Вона розцінила заяву Байдена як образу своєї бабусі.

"Обміркувала ситуацію з промовою екс-віце-президента Байдена, в якій він публічно образливо висловився про мою покійну бабусю і мого батька. Оскільки це стосується всієї моєї родини, планую звернутися до суду, щоб захистити гідність моїх рідних і продемонструвати найвищі принципи рівності абсолютно всіх громадян Америки перед законом", - написала вона у твіттері. Донька Шокіна має громадянство США.

Сам Шокін у коментарі "Українській правді" повідомив, що знає про намір своєї дочки подати позов.

"Я знаю, що вона збирається це зробити. Вона повнолітня, доросла людина, їй 40 років, вона має особисту думку. Найбільше її вразило те, що згадали її покійну бабусю. Батька - це само собою, але бабусю! Так він зганьбив її, цей Байден, що вона вирішила прийняти таке рішення", - сказав Шокін.

Нагадаємо, наприкінці січня Байден, виступаючи в Раді з міжнародних відносин США, розповів, що у 2016 році пригрозив українській владі позбавити Україну одного мільярда доларів кредитних гарантій, якщо Шокіна не буде звільнено. "І той сучий син був звільнений", - сказав Байден.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram