ГоловнаПолітика

Поліція запропонувала Саакашвілі змінити маршрут завтрашнього "Маршу"

Щоб не перетинатися з акціями двох інших організацій.

Поліція запропонувала Саакашвілі змінити маршрут завтрашнього "Маршу"
Фото: Александр Рудоманов

Поліція запропонувала організаторам "Маршу за майбутнє", анонсованого  Михайлом Саакашвілі  на 4 лютого, змінити маршрут, щоб не перетинатися з іншими акціями. Про це заявила представник партії "Рух нових сил" Ольга Галабала, передає УП.

За її словами, у РНС змінювати плани щодо маршруту "Маршу" не мають наміру і просять правоохоронців гарантувати безпеку.

"Отримали лист від Нацполіції, що РНС не може проводити Марш з вимогою відставки Порошенка Хрещатиком і Майданом, тому що дві інших організації там проводять свої акції. За дивним збігом обставин, весь Майдан заставили дивними конструкціями... а центр буде зайнятий іншими акціями, і замість того, щоб забезпечити громадський порядок, поліція наполягає, щоб наша акція протесту не рухалася по Хрещатику й не проводилася на Майдані", - заявила Галабала.

У поліції запропонували пройти РНС від парку ім. Шевченка по вул. Володимирській, через Софійську площу, Володимирський проїзд, по вул. Михайлівській, по Хрещатику до Європейської площі.

Також вона продемонструвала фотокопію листа за підписом начальника поліції Києва Андрія Крищенка, де зазначається, що акції будуть проводити "Авто Євро Сила" і "Держава майбутнього".

Тим часом Михайло Саакашвілі заявляє, що ГО "Авто Євро Сила" запланували свою акцію 4 лютого на замовлення Адміністрації президента, щоб перешкодити проведенню "Маршу за імпічмент".

На що керівник ГО "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич відповів: "Це абсолютна профанація, це підміна фактів, і Саакашвілі буде відповідати за це публічно. Цей скандал ми так просто не залишимо».

Нагадаємо, апеляцію щодо статусу Саакашвілі в Україні знову відкладено.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram