ГоловнаПолітика

У партії "ОСНОВА" розповіли про амбіції щодо майбутніх виборів Актуально

У Маріуполі представники політсили представили Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030".

У партії "ОСНОВА" розповіли про амбіції щодо майбутніх виборів
Фото: facebook.com/andriynikolaienko

Лідери політичної партії "ОСНОВА" Андрій Ніколаєнко, Сергій Тарута і Катерина Вайдич відвідали Маріуполь, де представили керівника новоствореної міської партійної організації Ігоря Ошкадьорова і заявили про амбіції політсили на майбутніх президентських і парламентських виборах.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі партії.

"Наші амбіції - брати участь і перемагати як у президентських, так і в парламентських виборах. "ОСНОВА" повинна консолідувати більшість у Верховній Раді наступного скликання. Це може здатися романтикою, але ми - романтики, які завжди ставили амбітну мету і досягали її", - сказав засновник партії і народний депутат України Сергій Тарута.

Відповідаючи на питання про фінансування, лідери партії зазначили, що воно здійснюється небайдужими громадянами, прихильниками політсили, українцями, які поділяють ідеологію партії. При цьому представники партії зазначають, що вся фінансова діяльність політсили є прозорою і підзвітною відповідним державним органам, і, на відміну від багатьох інших політичних сил або проектів, "ОСНОВА" має достатні ресурси для діяльності і реалізації своєї програми розвитку країни.

На думку голови партії Андрія Ніколаєнка, сьогодні в Україні існує запит на нові політичні сили з потенціалом трансформації країни, і саме "ОСНОВА" сьогодні має всі три необхідні складові для успіху: потужну команду, стратегію розвитку та достатні ресурси для проведення швидких змін на краще.

"Ми зустрічалися з портовиками, з металургами, з підприємцями та громадським активом. Обговорювали насущні проблеми Маріупольського порту, міста, важливі екологічні питання, перспективи розвитку Маріуполя. Ми відчули, що у людей зараз є потужний запит на нові політичні сили, які будуть здатні знайти конструктивні шляхи вирішення накопичених болісних проблем. Які зможуть змінити країну на краще, істотно підвищити добробут українців, дати всередині країни гідну альтернативу трудовій еміграції", - написав він своєму Фейсбуці.

Засновник партії Сергій Тарута вважає, що саме це вигідно відрізняє партію від більшості інших політичних сил в Україні.

Варто також зазначити, що партія представила в Маріуполі Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030", розроблену провідними економістами у співпраці з бізнес-спільнотою. Доктрина є економічною платформою партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram