ГоловнаПолітика

Заява Байдена - національний сором України, - Лубківський

Радник з міжнародних питань Руху «Справедливість» називає екс-віце-президента США другом України, але не української влади.

Заява Байдена - національний сором України, - Лубківський

Промова екс-віце-президента Джозефа Байдена, в якій він назвав екс-генпрокурора Віктора Шокіна «сучим сином», - це наш національний сором. Так прокоментував заяву Байдена радник із міжнародних питань Руху «Справедливість», дипломат Маркіян Лубківський в ефірі «Великого вечора» на телеканалі NEWSONE. 

«Мені було образливо чути ці слова. Образливо не за те, що були сказані в бік Шокіна. Образливо тому, що американські партнери вимушені використовувати такі неприглядні епітети. І ця заява Байдена підтверджує ще раз те, що, на жаль, наша нинішня українська влада чує мову лише ультиматумів. І це був головний меседж, який передав у своїй промові наш американський друг. Я хочу наголосити: Джо Байден – великий друг України. Він – друг саме українського народу, а не української влади», - зауважив Лубківський.

"Недоговороспроможність, брехливість, корумпованість – це ті синоніми, які часто в розмовах з міжнародними партнерами звучать і характеризують сьогодні нашу владу, заявив дипломат. І Байден – один з тих, кого ця влада обдурила. А для американського політичного істеблішменту принципи – не пусті слова", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram