ГоловнаПолітика

Генпрокурор Луценко розповів, як випадково зустрів Коломойського в Амстердамі

Коментаря бізнесмена з цього приводу поки не було.

Генпрокурор Луценко розповів, як випадково зустрів Коломойського в Амстердамі
Фото: newsone.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що випадково зустрівся з українським бізнесменом Ігорем Коломойським в Амстердамі наприкінці листопада.

Про це повідомляє ТСН.ua.

"Я полетів в Амстердам на медичну діагностику. Гуляв центром міста, випадково зустрів Коломойського", - розповів генпрокурор.

Коментаря Коломойського з цього приводу поки що не було.

Раніше про зустріч Луценка і Коломойського повідомило видання Страна.ua з посиланням на студента Андрія Голубєва. За його словами, 24 листопада він гуляв з друзями центром Амстердама і побачив Луценка і Коломойського. Студенту навіть вдалося сфотографуватися з ними.

Нагадаємо, в липні голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак заявив, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом доведення банку до неплатоспроможності. Також Шлапак заявив, що особам, пов'язаним з колишнім керівництвом ПриватБанку, було видано 190 млрд гривень кредитів.

Міністерство фінансів опублікувало лист, який 16 грудня минулого року екс-власники ПриватБанку Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов направили уряду з проханням придбати акції банку і прийняти позитивне рішення щодо його подальшої капіталізації, щоб уникнути банкрутства. У цьому листі колишні власники ПриватБанку брали на себе зобов'язання з реструктуризації кредитів, наданих банком пов'язаним юридичним особам. Згідно із заявою Мінфіну, це зобов'язання не було виконано у встановлений термін.

У свою чергу, Коломойський стверджував, що з червня колишні акціонери банку беруть участь у переговорах про реструктуризацію кредитів.

Міністр фінансів Олександр Данилюк вважає, що на судові тяганини з колишніми власниками ПриватБанку підуть роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram