ГоловнаПолітика

МВС оголосило Димінського в розшук

На сайті відомства з'явився профіль Димінського.

МВС оголосило Димінського в розшук
Фото: football.ua

Бізнесмен і президент футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський оголошений у розшук.

У п'ятницю, 15 грудня, його профіль з'явився в базі осіб, розшукуваних Міністерством внутрішніх справ.

На сайті МВС зазначається, що Димінський переховується від правоохоронців з 11 грудня.

Він оголошений в розшук за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого).

Фото: wanted.mvs.gov.ua

Нагадаємо, Нацполіція повідомила про підозру Димінському 7 грудня. Під час слідства було встановлено, що саме він, а не його охоронець, спровокував ДТП, в якій загинула мешканка Львівської області. Аварія сталася 18 серпня на трасі Львів-Краковець. "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який був узятий під варту, а згодом переведений під домашній арешт. Водночас родичі загиблої наполягали, що за кермом "Мерседеса" був сам Димінський.

Слідство призначило низку процесуальних дій, за підсумками яких було встановлено, що Борщ не керував машиною у момент аварії.

12 грудня поліція пред'явила Димінському підозру у смертельній ДТП, а 13 грудня його охоронцеві пред'явили звинувачення у приховуванні злочину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram