ГоловнаПолітика

Ляшко закликав Попова скласти депутатський мандат

"Зараз Ігорю треба зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям".

Ляшко закликав Попова скласти депутатський мандат

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що народний депутат від Радикальної партії Ігор Попов, неповнолітнього сина якого затримали за розбійний напад, має скласти депутатський мандат.

"Я щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, що склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком Радикальної партії. Переконаний, що зараз Ігорю треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям", - написав Ляшко у фейсбуці.

Лідер фракції закликав Попова мужньо "ухвалити не просте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім'єю, командою і суспільством".

Нагадаємо, 14-річний син нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова був затриманий за спробу пограбування в Києві. 26 листопада двоє підлітків віком 14 та 15 років, наперед розподіливши між собою ролі, увірвалися в магазин і, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи 2500 гривень.

Неповнолітніх зловмисників затримали "на гарячому" поблизу місця скоєння злочину. Їхні дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Раніше сьогодні Оболонський районний суд Києва як запобіжний захід 14-річному Богдану Попову обрав домашній арешт.

Нардеп перед початком судового засідання заявив, що син визнає провину і співпрацює зі слідством. Він також повідомив, що має намір жорстко зайнятися вихованням сина і пообіцяв відшкодувати весь збиток. "Я обіцяю сильно не бити, але буду пояснювати", - сказав депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram