ГоловнаПолітика

Свекруху голови НАЗК госпіталізовано після візиту детектива НАБУ з повісткою

Корчак вважає, що детектив здійснив низку процесуальних порушень.

Свекруху голови НАЗК госпіталізовано після візиту детектива НАБУ з повісткою
Наталья Корчак
Фото: ЦЕНЗОР.нет

Голова Нацагентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак заявляє, що її свекруху було госпіталізовано після візиту до неї з повісткою детектива Національного антикорупційного бюро.

Про це Корчак написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ну і окрема "подяка" детективу, який прийшов коли стемніло, близько 6 вечора до людини похилого віку, що перебувала вдома сама з маленькою дитиною. Це, безумовно, дуже професійно і дуже цивілізовано... Саме завдяки вашим методам роботи матір мого чоловіка госпіталізовано", - написала вона.

За словами Корчак, коли детектив НАБУ прийшов до її свекрухи, та не встигла розглянути його посвідчення, а слідчий, сказавши, що поставить лише кілька запитань, почав заповнювати заздалегідь заготовлений протокол і не давав їй його прочитати, а також вимагав поставити підпис. Свекруха подумала, що це шахрай і зателефонувала синові - чоловікові Корчак. Той викликав поліцію, і щоб до її приїзду шахрай нікуди не втік, свекруха Корчак замкнула двері на замок.

Корчак також заявила, що під час слідчих дій детектив здійснив низку процесуальних порушень, тому вона звернулася в поліцію із заявою.

Нагадаємо, в п'ятницю ввечері свекруха Корчак замкнула у квартирі детектива НАБУ, який прибув вручити повістку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram