ГоловнаПолітика

Тимошенко вручили адмінпротокол про незаконний перетин держкордону

Лідер "Батьківщини" стала третім нардепом, якому вручено таку підозру.

Тимошенко вручили адмінпротокол про незаконний перетин держкордону
Архив

Державна прикордонна служба вручила лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко адміністративний протокол про незаконне перетинання державного кордону 10 вересня у пункті пропуску "Шегині".

"Сьогодні співробітники служби у межах своїх повноважень вручили Тимошенко протокол про незаконне перетинання кордону 10 вересня", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Він уточнив, що Тимошенко стала третім нардепом, якому вручено таку підозру. Прізвищ інших нардепів Слободян не назвав.

Нагадаємо, 10 вересня позбавлений громадянства України Михайло Саакашвілі намагався перетнути кордон. Спочатку він сів на поїзд Перемишль - Київ, але "Укрзалізниця" відмовилася везти пасажира без документів. Тому через кілька годин Саакашвілі з прихильниками вирушили на пункт пропуску "Шегині" на автобусі. Там його знову затримали. Пункт пропуску був закритий під приводом повідомлення про мінування. В результаті близько 20:00 прихильники політика не витримали, прорвали оточення і у "коробочці" провели Саакашвілі на українську територію. Разом із Саакашвілі незаконно перетнули держкордон п'ятеро чинних нардепів (Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко, Дмитро Добродомов) і колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram