ГоловнаПолітика

На Київському інвестфорумі представлять проекти, цікаві і інвесторам, і городянам, - КМДА

Київська влада готова запропонувати проекти для залучення інвестицій.

На Київському інвестфорумі представлять проекти, цікаві і інвесторам, і городянам, - КМДА
Фото: kievcity.gov.ua

КМДА має намір презентувати українським і іноземним інвесторам на Інвестиційному форумі, який відбудеться завтра в Києві, можливості співпраці з розвитку історичної частини міста - Подолу, в сфері ділового туризму, спорту та відпочинку, кіноіндустрії та в інших найбільш привабливих для інвестування проектах із розвитку столичної інфраструктури. Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

"Звісно, люди, які розглядають Україну як напрямок для вкладення грошей у комерційних цілях, розуміють, що столиця - найпривабливіше місто. Але ми повинні надати нашим гостям, серед яких, упевнений, будуть і ті, хто готовий інвестувати, чітке уявлення про інвестиційний потенціал української столиці. Крім того, ми повинні показати туристично-інвестиційну привабливість Києва і надати реальні показники розвитку туристичного потенціалу та інфраструктури для туризму", - наголосив чиновник. За його словами, також принципово важливо продемонструвати прозорість міської влади у співпраці з бізнесом і запропонувати нові проекти для залучення інвестицій.

"Ми досягли значних успіхів і в першому, і в другому. Так, ми максимально відкрили, зробили прозорою свою діяльність, а активна громадськість залучена до всіх важливих рішень. Що стосується другого пункту, то під час форуму будуть представлені проекти, ефективність яких прорахована, і які точно будуть цікаві як інвесторам, так і городянам. Тобто кожна сторона матиме суттєвий ефект, і це важливо", - наголосив Геннадій Пліс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram