ГоловнаПолітика

Ми відчуваємо плече Канади у сфері безпеки та оборонної політики, - Порошенко

"Ми з вами друзі, наші країни - друзі".

Президент України Петро Порошенко у Торонто під час робочого візиту в Канаду зустрівся з прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо,  повідомляє прес-служба глави Української держави.

На початку зустрічі Порошенко подякував за гостинність і чітку позицію в підтримці суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

"Друзі пізнаються в біді. І весь час ми відчуваємо плече Канади, зокрема у сфері безпеки і оборонної політики", - зазначив президент, нагадавши, що канадські інструктори і військові допомагають у тренуванні українських колег.

Фото: прес-служба президента

Президент України також подякував за підтримку канадської сторони у проведенні реформ.

Зі свого боку, Джастін Трюдо зазначив, що сьогоднішні переговори є доброю нагодою обговорити ключові питання українсько-канадської співпраці - економічну і безпекову ситуацію.

"Канада робить внесок у військові тренувальні операції в Україні проти нелегального вторгнення Росії", - зазначив він.

Прем'єр-міністр Канади додав: "Ми з вами друзі, наші країни - друзі. І це хороший шанс відзначити також поранених військових, які беруть участь в "Іграх нескорених".

Після зустрічі проходять українсько-канадські переговори у розширеному складі.

За результатами переговорів відбудеться зустріч Петра Порошенка і Джастіна Трюдо з представниками засобів масової інформації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram