ГоловнаПолітика

На зустрічі з американськими бізнесменами Порошенко назвав Україну країною можливостей для інвесторів

Незважаючи на російську агресію, Україна не тільки стабілізувала макроекономічне становище, але і перейшла до зростання.

На зустрічі з американськими бізнесменами Порошенко назвав Україну країною можливостей для інвесторів
Фото: president.gov.ua

Під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками провідних американських компаній.

Як повідомляє прес-служба голови Української держави, під час зустрічі Петро Порошенко наголосив, що, незважаючи на тривалу російську агресію, Україна не тільки стабілізувала макроекономічне становище, але і перейшла до зростання.

"Лідери американського бізнесу вітали відчутний прогрес в реформах в Україні на шляху до створення належного інвестиційного клімату і справедливого правосуддя", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою Президент України звернув увагу, що згідно з опитуванням, проведеним журналом Institutional Investor, Україна посіла перше місце в списку країн, які планують відвідати потенційні інвестори в наступні 12 місяців.

"Україна - країна можливостей для інвесторів", - наголосив Порошенко.

Голова Української держави зупинився на заходах, що робляться з метою поліпшення умов діяльності бізнесу в державі, в тому числі з відшкодування ПДВ і введення прозорих умов ведення бізнесу.

Президент наголосив, що американські компанії є надійними партнерами українського бізнесу за кордоном і бажаними іноземними інвесторами в Україні.

Як повідомлялося, під час зустрічі у четвер, 21 вересня, президент України Петро Порошенко і президент США Дональд Трамп обговорили розширення співпраці в сфері безпеки.


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram