ГоловнаПолітика

ГПУ знову поміняла військового прокурора сил АТО

Сьогодні його представив у Краматорську генеральний прокурор Юрій Луценко.

Генеральна прокуратура знову поміняла військового прокурора сил АТО. Замість полковника юстиції Олега Сенюка, який займав цю посаду з травня 2017 року як тимчасово виконувач обов'язків, ним став підполковник Олег Цицак.

Фото: gp.gov.ua

Його 21 вересня представив у Краматорську генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляють на сайті Генпрокуратури.

Цицак родом із Мукачева Закарпатської області, йому 42 роки. У 1997 році він закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "Правознавство".

У 1995 році почав працювати в Державній податковій інспекції; потім перейшов у судову владу: був помічником голови обласного суду Закарпатського обласного суду, суддею Мукачівського міськрайонного суду, суддею Ужгородського міського суду. Також встиг попрацювати в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

З червня 2015 року займав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов'язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

Нагадаємо, що попередній військовий прокурор сил АТО Костянтин Кулик навесні перейшов у департамент міжнародно-правової співпраці ГПУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram