ГоловнаПолітика

Кличко в Одесі: розслідування обставин пожежі в таборі повинно бути відкритим

Мер Києва взяв участь у муніципальному форумі.

Кличко в Одесі: розслідування обставин пожежі в таборі повинно бути відкритим
Фото: kiev.klichko.org

Розслідування всіх обставин пожежі в дитячому таборі в Одесі має бути відкритим, а винуваті - покарані. Про це заявив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко в Одесі під час виступу на XIII Українському муніципальному форумі, який щорічно проводить АМУ.

"У ніч на суботу в Одесі сталася страшна трагедія. Під час пожежі в оздоровчому таборі загинуло троє дітей. У місті оголошено жалобу. Усі одесити і всі українці обурені і вимагають відповіді: як таке могло статися? Так, вимагають об'єктивного розслідування та притягнення до відповідальності всіх винних у загибелі дітей, - зазначив Віталій Кличко. - І, безумовно, розслідування всіх обставин має бути відкритим, а всі винуваті - покарані. Щоб надалі було розуміння - всім без винятку за результати і наслідки своєї роботи доведеться відповідати! Щоб у нас не було більше таких трагедій".

Голова АМУ також попросив учасників форуму вшанувати пам'ять загиблих дітей хвилиною мовчання.

Нагадаємо, після трагедії в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити всі навчальні заклади і дитячі установи на дотримання правил пожежної безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram