ГоловнаПолітика

МВС винесло на обговорення стратегію свого розвитку до 2020 року

"Наша мета - створення безпечного середовища для суспільства".

МВС винесло на обговорення стратегію свого розвитку до 2020 року
Фото: mvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ розробило проект стратегії свого розвитку до 2020 року.

Про це повідомляють на сайті МВС.

"Сьогодні ми представляємо проект Стратегії розвитку системи Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року, принципи якої були закладені ще в 2014 році в Стратегії розвитку органів внутрішніх справ. Наша мета - створення безпечного середовища для суспільства, продовження розвитку України як безпечної європейської держави, в основі якої лежать інтереси її громадян", - розповіла заступник міністра Тетяна Ковальчук.

Підготовлений варіант - це чернетка, яка буде направлена на широке громадське обговорення.

"Ми хочемо, щоб наш вектор розвитку відповідав запитам українського суспільства й отримав підтримку кожного громадянина. Ми запрошуємо всіх узяти участь у громадському обговоренні проекту «Стратегії-2020», розробці загального інклюзивного документа", - зазначила заступник голови МВС.

Дискусії з приводу "Стратегії-2020" пройдуть не тільки в Києві, а й у регіонах. У найближчі тижні керівництво МВС і експерти Консультативної місії Євросоюзу представлять документ в Одеській, Львівській і Харківській областях.

"Ми готові сприймати і аналізувати пропозиції і прислухатися до порад. Очікуємо зворотного зв'язку, вашого розуміння і підтримки, як замовників і кінцевих споживачів, результатів реформ. Адже тільки разом ми зможемо принести мир, благополуччя, порядок і безпеку в кожну українську родину", - зазначила Ковальчук.

Свої зауваження та пропозиції можна надсилати на електронну поштову скриньку [email protected] і в спеціальній формі на сайті МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram