ГоловнаПолітика

Поліція не дала учасникам акції за єврономери підпалити шини біля Ради

Координатори закликали людей розійтися.

Поліція припинила протиправні дії на акції за легалізацію нерозмитнених авто біля Верховної Ради.

"Під час акції автомобілістів група осіб принесла шини і намагалася підпалити їх. У ситуацію відразу втрутилися правоохоронці та припинили правопорушення. У результаті одного чоловіка доставили до територіального управління поліції, щоб з'ясувати мотиви й обставини інциденту. Під час спілкування з організаторами акції вони відзначили, що ці люди - провокатори. Проводять перевірку, після якої діям правопорушників дадуть правову оцінку", - повідомила поліція Києва.

Як повідомляє агентство "Українські новини", після інциденту координатори акції зі сцени на площі Конституції закликали учасників розійтися.

Нагадаємо, власники авто на єврономерах самоорганізувалися і провели вже кілька акцій на захист своїх інтересів в урядовому кварталі. Вчора під час акції було заблоковано рух низкою вулиць у центрі Києва. Сьогодні акція продовжилася.

Державна фіскальна служба заявила, що на 24 липня в Україні незаконно перебували більш ніж 52 тис. автомобілів на іноземних номерах. Покупець такої машини за законом повинен упродовж 10 днів знову вивезти її за межі країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram