ГоловнаЕкономікаБізнес

Золоті та срібні сережки: модні тренди літнього сезону

Для ювелірних прикрас календар не писаний. Срібні і золоті вироби носять цілий рік, незалежно від ситуації, гардеробу і погоди за вікном. Попри це, найбільш вдалий час для демонстрації розкоші прикрас з дорогоцінних металів - літо і рання осінь. Майстри-ювеліри підготували найкращі трендові вироби для вишуканих дам. Сережки зі срібла, жовтого і білого золота, із синтетичними каменями і самородками пропонує топовий інтернет-магазин Злато, просто заходите і вибираєте аксесуар за смаком.

Цього модного сезону немає чітких обмежень за формами, палітрою, довжиною і складністю декору. Популярними залишаються прикраси з якісного дорогоцінного металу без синтетичних домішок і пластикових елементів. У тренді мінімалістичні сережки без декору, а також масивні прикраси з:

  • емалюванням;
  • чорнінням;
  • коштовним камінням;
  • поєднанням двох і більше матеріалів (золота, срібла, каучуку).

Вибираємо сережки під гардероб

  • Літній одяг - відкритий, повітряний і розкріпачений. Натяку на консервативність позбавлений навіть строгий діловий гардероб. Глибокі вирізи і демократичні горловини - привід підкреслити естетику вушних раковин, витонченість ліній шиї. Для цієї мети ідеально підійдуть довгі сережки - у вигляді ланцюжків, сузір'їв, звислих композицій з бантиками.
  • Ефектно виглядають сережки з яскравим, динамічним декором. Фарби теплої пори року - червоні, зелені, небесно-блакитні. Щедрий вибір сережок зі смарагдами, із цирконієм і фіанітами сприяє реалізації найпотаємніших мрій. Червоні рубіни - ідеальна гамма для золотої осені. Червоні променисті самородки асоціюються з горобиновими гронами, стиглими яблуками і багряним листям.
  • Літні тусовки - найвеселіші, найгаласливіші і найбільш танцювальні. Відповідати образу гламурної дами або навіженої школярки досить легко, якщо вибрати сережки-пусети у вигляді сонечок, зайчиків або яблук.

Сережки - як дзеркало стилю

Стилісти рекомендують не зосереджуватися на класичних канонах носіння сережок: цілком можливо, що вам пасуватиме сережка на одне вухо - норовливий виклик традиціям, навіть якщо вам «трохи за тридцять...»

Розцінки на золоті і срібні прикраси залишаються гранично лояльними - а це привід добре підготуватися до прийдешніх виходів у світ і придбати не одну, а кілька пар: на роботу, в нічний клуб, на пляж, на прогулянку в парк.

Закінчення літніх канікул - хороший привід подарувати сережки студентці або школярці.

Замовляйте прикраси в комплекті - і відповідайте задуманому образу. Професійні ювеліри вже подбали про те, щоб це відбулося ефектно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram