ГоловнаПолітика

Аваков прокоментував чутки про союз із Тимошенко

Міністр прямо не став спростовувати домовленості з "Батьківщиною".

Аваков прокоментував чутки про союз із Тимошенко
Архив

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував чутки про політичний союз з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

"Виявив, що набирає обертів інформація про мої "таємні політичні домовленості" з Юлією Тимошенко... Викручуватися вже не можливо - змушений зізнатися: насправді я таємно домовився з Льовочкіним, щоб обрати Капліна... президентом... шизофреніків", - написав Аваков у фейсбуці.

Про те, що Тимошенко і Аваков провели конфіденційну зустріч, результатом якої стала домовленість про взаємну співпрацю, напередодні заявив журналіст Дмитро Гордон із посиланням на свої джерела.

У 2005-2010 роках за президента Віктора Ющенка Аваков був членом партії "Наша Україна" і займав посаду голови Харківської області. Під час президентської кампанії 2010 року Аваков підтримав Тимошенко, покинув посаду губернатора, вступив у "Батьківщину" й очолив Харківську облорганізацію партії. За часів президента Віктора Януковича Аваков переховувався від кримінального переслідування в Італії і повернувся в Україну лише після того, як потрапив у Верховну Раду за списками "Батьківщини". Після повалення Януковича Аваков вийшов із "Батьківщини" і став одним із лідерів партії "Народний фронт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram