ГоловнаПолітика

Проти нардепа Мельничука порушили справу через стрілянину біля дитсадка

Депутату інкриміновано перешкоджання виконанню рішення суду.

Проти нардепа Мельничука порушили справу через стрілянину біля дитсадка

Прокуратура Києва порушила кримінальне провадження за фактом умисного перешкоджання народним депутатом України Сергієм Мельничуком виконання рішення суду.

"Протягом розслідування буде перевірено інформацію, яка розміщена в ЗМІ про обставини конфлікту 15.08.2017 за участю народного депутата С. Мельничука, а також дано правову оцінку діям учасників", - повідомляє столична прокуратура.

Справу проти Мельничука порушено за ч. 3 ст. 382 КК України. Ще одне кримінальне провадження у зв'язку з інцидентом розслідують за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Питання про об'єднання цих кримінальних проваджень буде вирішено протягом досудового слідства.

Нагадаємо, у вівторок, 15 серпня, між позафракційним нардепом Сергієм Мельничуком і групою активістів, більшість із яких назвалися ветеранами АТО, виник конфлікт, який переріс після словесної перепалки в силове протистояння, під час якого Мельничук почав стріляти.

Мельничук намагався перешкодити виконанню рішення суду про виселення організації інвалідів з нежитлових приміщень, розташованих у дитячому садку по вул. Сабурова на Троєщині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram