ГоловнаПолітика

Підозрюваного у побитті активістів Автомайдану екс-беркутівця відпустили під домашній арешт

Богдан Мельник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 12 жовтня.

Підозрюваного у побитті активістів Автомайдану екс-беркутівця відпустили під домашній арешт
Фото: Depositphotos/JanPietruszka

Печерський районний суд міста Києва відпустив під домашній арешт екс-беркутівця Богдана Мельника, якого підозрюють у побитті активістів Автомайдану.

Про це повідомляє Тиждень.ua.

"Екс-співробітник другої роти "Беркута" буде перебувати під цілодобовим домашнім арештом до 12 жовтня", - йдеться в повідомленні.

Мельник перебував у СІЗО з липня. До цього він був оголошений в розшук, починаючи з лютого 2017 року. Його підозрюють у побитті активістів Автомайдану в січні 2014 року.

Прокуратура клопотала продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зокрема, прокурор Олег Гаркуша послався на те, що досудове розслідування у справі продовжено до 13 листопада 2017 року та існує ризик, що Мельник зможе впливати на свідків, а також на своїх колишніх колег, які також є фігурантами справи.

Суд постановив, що Мельник буде сидіти під цілодобовим домашнім арештом за місцем реєстрації у Новодністровську Чернівецької області, однак буде змушений з'являтися за будь-яким викликом слідчого. Рішення суду набуде чинності з 10:00 13 серпня. До того часу екс-беркутівець буде перебувати в СІЗО.

Як повідомлялося, в липні у Києві затримали колишнього "беркутівця" Лободу, підозрюваного в нападі на Автомайдан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram