ГоловнаПолітика

Київські поліцейські продали автомобільному злодієві кодграбер

Затриманий обіцяв ділитися.

Київські поліцейські продали автомобільному злодієві кодграбер

Старший оперуповноважений оперативно-розшукового відділу Управління карного розшуку київської поліції і його помічник продали злочинцеві за 27 тис. гривень спеціальний пристрій для зчитування автомобільної сигналізації - кодграбер.

"Діючи за попередньою змовою, капітан і старший сержант поліції запропонували громадянину, який був затриманий за вчинення автомобільних крадіжок, придбати за 27 тис. гривень спеціальний пристрій для зчитування сигналізації - кодграбер. Надалі старший оперуповноважений за неправомірну вигоду обіцяв приховувати факти скоєння крадіжок з автомобілів, забезпечуючи викрадачеві непритягнення до кримінальної відповідальності", - повідомляють на сайті столичної прокуратури.

Капітану поліції повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) і ч. 2 ст. 359 КК України (незаконний збут спеціальних технічних засобів). Його спільникові інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 359 КК України.

Правоохоронці співпрацюють зі слідством і дають викривальні показання, з огляду на це, їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram