ГоловнаПолітика

Порошенко уповноважив Данилюка підписати зміни до фінугоди з ЄІБ

Згідно із фінугодою, ЄІБ надасть Україні кредит у розмірі €200 млн на подолання наслідків військового конфлікту на Донбасі.

Порошенко уповноважив Данилюка підписати зміни до фінугоди з ЄІБ
Фото: minregion.gov.ua

Президент Петро Порошенко уповноважив міністра фінансів Олександра Данилюка на підписання листа про внесення змін до фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) - проект "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України".

Про це йдеться в розпорядженні Президента №160 від 8 серпня, опублікованому на сайті Президента.

"Уповноважити міністра фінансів Данилюка Олександра Олександровича на підписання листа про внесення змін до фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (проект "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України")", - сказано в ньому.

Як повідомлялося, в середині травня 2015 року президент Петро Порошенко підписав закон "Про ратифікацію фінансової угоди між Україною та ЄІБ (проект "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України)" від 22 квітня 2015 року.

Згідно із фінугодою, ЄІБ надасть Україні кредит у розмірі €200 млн на реалізацію в 2015-2020 роках низки заходів з подолання негативних наслідків подій на сході України. Кредитні кошти надаються траншами EUR15-40 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram