ГоловнаПолітика

Вересня звільнили з NewsOne за те, що він облив гостя водою в прямому ефірі

"Гостей, що опустилися до істерики, в ефір тимчасово запрошувати не будуть".

Телеканал NewsOne розірвав контракт з ведучим Миколою Вереснем після того, як 3 серпня в ефірі програми "Люди Вересня" він облив водою гостя студії - колишнього колегу Олександра Семченка. Це сталося після суперечки через агресивну проросійську позицію гостя.

Власник NewsOne нардеп Євген Мураєв заявив, що як Вересень, так і Семченко показали себе нестриманими і погано вихованими людьми.

"В соціальній мережі всі спроби сперечатися швидко перетворюються на хамство і бан. Тому у багатьох вже давно склалося коло спілкування, в якому тільки однодумці. Те ж саме відбувається і в ефірі, гості приходять туди зі сформованим набором штампів, які поспішають вивалити один одному на голову з криками і лайкою. Я розумію цю проблему, але вона ніяк не виправдовує ні Вересня, ні Пояркова, ні Семченка. Менеджмент каналу ухвалив рішення припинити контракт з ведучим, а гостей, що опустилися до істерики, в ефір тимчасово запрошувати не будуть", - написав він у фейсбуці.

Вересень записав звернення, в якому заявив, що піддався на провокацію.

"Я облив водою пана Семченка - є такий доктор політичних наук. Правда, я не знаю, де він захищався і скільки у нього є наукових праць... Але не про це. Облив водою, тому що мені треба було перервати його монолог, який тривав три хвилини, п'ять хвилин, десять хвилин... Коротше, програма, яку я вів, просто була на межі зникнення з ефіру. Тому що чоловік говорив і говорив. Говорив слова, які мені не подобалися, які, я думаю, багатьом українцям не подобаються: про те, що росіяни ні на кого не нападали, що Крим - російський. Такі речі. Натякаючи на те, що Україна повинна, а сепаратисти - ні. І для того, щоб все це якось припинити, я взяв воду і вилив, щоб людину заспокоїти, і щоб він з гарячого перетворився на менш гарячого", - заявив він. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram