ГоловнаПолітика

"Кримському диверсанту" Панову продовжили арешт

Рішення ухвалював "Верховний суд" Криму, оскільки запобіжний захід для українця вже перевищує рік.

"Кримському диверсанту" Панову продовжили арешт
Евгений Панов
Фото: censor.net.ua

Підконтрольний Кремлю Верховний суд анексованого Криму 1 серпня продовжив термін утримання під вартою фігуранту справи так званих "диверсантів" Євгену Панову до 10 жовтня 2017 року.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

Рішення про продовження Панову арешту ухвалював підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму, оскільки запобіжний захід для українця вже перевищує рік.

За даними правозахисників, судове засідання проходило в закритому режимі.

2 червня суд Сімферополя продовжив термін утримання під вартою українця Євгена Панова на два місяці - до 7 серпня 2017 року. На початку березня Київський районний суд Сімферополя за клопотанням слідчого продовжив на три місяці, до 7 червня, термін утримання під вартою фігурантів "справи кримських диверсантів" Євгена Панова та Андрія Захтея. Захист Панова оскаржив це рішення, але безрезультатно.

Нагадаємо, в серпні 2016 ФСБ заявило про затримання кількох людей, які нібито готували теракти в Криму. Ними, зокрема, виявилися виконроб з Євпаторії Андрій Захтей, водій автобуса АТП Запорізької АЕС Євген Панов. Також відомі імена ще двох заарештованих - кримчанина Редвана Сулейманова та харківського далекобійника Володимира Присича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram