ГоловнаПолітика

Заарештовано підозрюваного в організації викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка

Він має утримуватися під вартою до 26 вересня 2017 року. 

Заарештовано підозрюваного в організації викрадення Юрія Вербицького та Ігоря Луценка
Фото: facebook.com/Mustafanayyem

Печерський районний суд Києва ввечері 29 липня обрав запобіжний захід для Олександра Волкова, який підозрюється в організації викрадення учасників Євромайдану Ігоря Луценка і Юрія Вербицького  та вбивства останнього в січні 2014 року.

Він має утримуватися під вартою до 26 вересня 2017 року.

Волкова затримали вранці в суботу, повідомив раніше депутат Верховної Ради Мустафа Найєм. "У підозрюваного вранці був обшук, за результатом якого і було прийнято рішення затримати. У цій справі вже дев'ять осіб у бігах. Якщо зараз суддя не прийме рішення про взяття під варту, є ризик отримати десятого - організатора", - написав він у фейсбуці.

Луценко у своєму фейсбуці повідомив, що Волков - імовірно довірена особа "спиртового короля" Олексія Чеботарьова, який під час Євромайдану організовува "тітушок".

"Волков - це ланка між рядовими тітушками, може дати чіткий вихід на Чеботарьова і [Віктора] Зубрицького з [Віталієм] Захарченком", - заявив він.

Нагадаємо, Ігоря Луценка і Юрія Вербицького викрали з приміщення Олександрівської лікарні в ніч проти 21 січня 2014 року. Прямо з кабінету лікаря їх вивезли за місто, катували, били, а після викинули в ліс під Києвом, у різних місцях. Ігорю Луценку вдалося врятуватися, а Юрій Вербицький був знайдений мертвим.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram