ГоловнаПолітика

Екс-голова Бобровицького району Чернігівської області отримав 7 років в'язниці за хабар

Чиновник отримав 50 тис. гривень за вирішення земельного питання

Екс-голова Бобровицького району Чернігівської області отримав 7 років в'язниці за хабар
Фото: goodvin.info

Колишнього голову Бобровицької райдержадміністрації Чернігівської області Миколу Супруна засуджено до семи років позбавлення волі за отримання хабара.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру.

"Апеляційний суд залишив без змін вирок Ніжинського міськрайонного суду, яким у грудні 2016 року засуджено колишнього голову Бобровицької райдержадміністрації за отримання 45 тис. гривень неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Супрун сприяв у виділенні місцевому жителю у приватну власність 0,4 га земельної ділянки сільгосппризначення і у видачі розпорядження про зміну цільового призначення землі для розміщення на ній автомобільної заправної станції.

Суд призначив чиновнику покарання у вигляді семи років позбавлення волі з позбавленням на три роки права обіймати посади в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, на підприємствах, установах та організаціях державної та комунальної власності, пов'язаних із здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, з конфіскацією майна і позбавленням рангу державного службовця.

Вирок набув чинності.

Нагадаємо, Супруна затримали в серпні 2015 року під час одержання хабара за вирішення земельного питання. Президент Петро Порошенко усунув його від посади голови РДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram